Bewustwording van voeding & leefstijl is een gedragsverandering

Creëer hier jouw pakket

Hoe werkt de online voedingscheck

Wat houdt een online voedingscheck in?

Een online voedingscheck is een laagdrempelig test. Deze test bestaat uit vragenlijsten. De vragenlijsten zijn opgebouwd uit de volgende elementen: Leefstijl, vitaliteit, gedrag, stress, mentaal welzijn, werkcapaciteit, slaap etc. Daarnaast worden medische risicoprofielen, BMI, BRAVO factoren, motivatiekenmerken, stressbestendigheid en persoonskenmerken toegepast. 

Daarna ontvangt de medewerker een adviesrapportage. De rapportage is laagdrempelig en daardoor makkelijk te lezen. En werkt bovendien motiverend. De voedingscheck is wetenschappelijk onderbouwd. En bevat de kennis en richtlijnen op het gebied van preventie en interventie. 

Online leefstijlprogramma

VIC houdt niet op bij alleen een advies-rapportage en een macro-rapportage. Wij streven naar bewustwording van voeding en leefstijl. Dit doen we door middel van een online leefstijlprogramma.

Een laagdrempelig programma vol met kennis over leefstijl en voeding (video’s), maand recepten, e-books, quizzen, testen en opdrachten. We sturen aan op de intrinsieke motivatie en kunnen zonodig bijsturen door middel van persoonlijke coaching. Het programma kan in eigen tempo worden gevolgd en is uiteraard volledig anoniem en beveiligd. 

Medisch risicoprofiel

De vragenlijst is onder andere gebaseerd op een medisch risicoprofiel. Hierbij kun je denken aan een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, diabetes mellitus type 2, COPD, chronische nierziekten.

Naar aanleiding van een hoge score op het risicoprofiel kan het nodig zijn om een uitgebreid laboratoriumonderzoek in gang te zetten. 

Medische voedingskit

Naast de online voedingscheck is het gebruikelijk om de medische voedingskit in te zetten. De inhoud van het medische onderzoek verschilt per werkgever. De medewerker krijgt hierdoor meer informatie over zijn gezondheid. Dit kan motiverend werken om aan de slag te gaan.  Daarnaast biedt VIC de mogelijkheid om gelijk met dit persoonlijke advies aan de slag te gaan met behulp van ons online leefstijlprogramma.

Services

u3.jpg

Productiviteit​sverlies voorkomen

Productiviteit is een andere belangrijke graadmeter voor de gezondheid van uw medewerkers. Hoe productief is de medewerker op zijn werk. Is er sprake van presenteïsme?

Neem vrijblijvend contact met ons op. 

PMO Voeding gezondheidscheck
Inzicht

VIC geeft inzicht in het ziekteproces. Ziekten kunnen worden beschreven als een proces. Nieuws en achtergronden.

PMO Voeding gezondheidscheck

Duurzaam

Vic staat voor duurzaamheid. Graag helpen wij jouw medewerkers online. Waar kunnen wij jouw bedrijf bij helpen?

Compleet online onderzoek

VIC biedt een compleet onderzoek dat volledig zelfstandig en thuis door jouw medewerkers kan worden uitgevoerd. Dit maakt onze PMO duurzaam en goedkoop. Daarnaast voldoet het aan de regels van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming, 2018). 

Keuze pakket

Brons

Zilver

Goud

Vul onderstaand formulier in en ontvang nadere informatie of een vrijblijvende offerte. 

In welk pakket heeft u interesse
De medische voedingskit kan thuis door de medewerker worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk om de medische voedingskit op locatie uit te voeren. Kies uit de onderstaande opties:
Een gezond bedrijf begint bij gezonde medewerkers

Bewustwording van voeding & leefstijl is een gedragsverandering

Gratis Brochure

Een gezond bedrijf begint bij gezonde medewerkers

Laat hier uw bericht achter